Trabzon 1 Şubesi

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU'NDAN ZİYARET

GÜMRÜKÇÜOĞLU BAŞKANLA KAHVALTI

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’nu kahvaltıda ağırladık. Kahvaltıya Akparti Merkez İlçe Başkanı Temel ALTUNTAŞ da katıldı. Ayrıca Memur-Sen Trabzon birim başkanları ve Eğitim-Bir-Sen yöneticileri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet KARA ‘Sayın başkanımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizim için belediye hizmetleri üyelerimizin, çalışanların şehirde daha rahat şekilde yaşamlarını sürebilmeleri açısından önemli. Bu açıdan bakıldığında ulaşım, temizlik, su, doğalgaz ve kültürel hizmetler noktasında belediyemizden beklentilerimiz olması son derece normal karşılanmalı. Belediyecilik sürekli imar faaliyetlerini gerekli kılan bir alan. Bu anlamda farklı zamanlarda şehrimizde bir takım sıkıntıların yaşanılması kaçınılmaz. Ama şehrimiz için olmazsa olmaz projelerin hayata geçmesi de bazı sıkıntılara katlanmamızı gerekli kılıyor. Belediyemizden hizmetlerini daha da artırmasını ve halkın yaşam standardını yükseltmesini bekliyoruz. Ayrıca bu tür ziyaretlerin yönetimi halkla paylaşma ve tabana yayma noktasında etkili ve faydalı olacağı inancındayım. Bu nedenle diğer sivil toplum örgütleri dernekler ve kurumlarında ziyaret edilmesinin faydalı olacağı inancındayım. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’da kahvaltının ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Misafirperverliğiniz için teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Biliyorsunuz ki Trabzonumuz çok çok çalışılması gereken bir yer. Fatih’in, Yavuz’un yönettiği bir şehirde belediye başkanı olmak kolay değil. İlimizin tarihi misyonunun bize yüklediği görev ve sorumlulukla çalışıyoruz. Altyapı konusunda fazla eksiğimiz var ve bunları gidermeye çalışıyoruz.

Biliyorsunuz seçim çalışmalarımız sırasında 61 proje ortaya koymuştuk. Bunlardan başlayıp bitirdiklerimiz olduğu gibi hala devam edenler var. Ayrıca henüz hiç başlayamadığımız projeler de var. Ama bütün bunların yanında şehir hayatının gerekli kıldığı öyle projelerimiz oldu ki ister istemez yeni projeler ürettik ve şu anda 61 sayısını 78’e çıkardık. Bunların içinde eğitimle ilgili projelerimiz de var. Siz de eğer sendika olarak çalışmalarınızla ilgili destek isterseniz bütün salonlarımızı kullanımınıza sunmaya çalışmalarınıza katkı sağlamaya hazırız.

 

Değeri Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen yöneticileri, değerli arkadaşlarım: Bu ortamda bulunmaktan ve sizinle ekmeğinizi paylaşmaktan mutlu olduğumu belirterek müsaadelerinizi istiyorum. Biliyorsunuz yoğun bir tempomu var ama zaman sıkıntısı yaşıyoruz. Hepinize misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim.

Biz de başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz