Trabzon 1 Şubesi

MAKAMINIZA DEĞER KATIN

YENİ ATANAN YÖNETİCİLERLE BULUŞTUK

Şube Yönetim Kurulumuz yeni atanan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı üyelerimizle bir araya geldik.

Akçaabatlılar tesislerinde yemekli bir toplantıda bir araya gelerek hem yemek yedik hem de istişarelerde bulunduk.

Şube başkanımız Mehmet KARA toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: Değerli arkadaşlar, hepinizi başarınızdan dolayı kutluyorum. Sizin başarınızı bizim de başarımız olarak gördüğümüz için daha da mutlu oluyoruz. Çünkü üyelerimizin kendilerini geliştirmesi noktasındaki her taleplerini karşılamak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bunun en yakın örneği önümüzdeki hafta yapılacak Anadolu ve Fen liseleri için açtığımız kursumuzdur. Daha önce de idarecilik sınavları için düzenlediğimiz kurslar olmuştu. Bundan sonra da bize gelecek her türlü talebi karşılamaya çalışacağız, diyen başkan KARA konuşmasına şöyle devam etti:

Değerli arkadaşlar, atanarak yeni bir başlangıç yapmış oldunuz. Bugüne kadar yaptığınız işlerde olduğu gibi bundan sonra da adil, tarafsız ve dürüst bir çizgide çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Makamınız büyüdükçe sorumluluğunuz daha da artacak ama değerinizi makamınızdan almayacaksınız. Kişilik ve karakterinizle bulunduğunuz makama değer katacaksınız. Bunu da başaracağınıza inanıyorum. Özellikle sağlıklı iletişim konusunda hassas olmanızı istirham ediyorum. Tatlı dilin açamayacağı kapı, çözemeyeceği sorun yoktur. Unutmayın ki düşünmeden konuşursak daha sonra ortaya çıkacak sorunları çözmek için fazlaca düşünmek zorunda kalabiliriz. Görevler ve makamlar geçici insanlık kalıcıdır.

İşinizi sevin, işinize sımsıkı sarılın ama bu sevginiz etrafınızdaki insanları sıkacak, üzecek noktaya gelmesin.

Kurumunuza gelecek misafirlerinizi iyi karşılayın, güzel uğurlayın. Bunun gelen insanlarda bırakacağı etki fazlaca olumlu olacaktır.

Değerli arkadaşlar, çalışarak, tırnaklarıyla kazıyarak, emek vererek bir hedefe ulaşma gayreti olan bütün arkadaşlarımıza her türlü eğitim desteğini vermeye hazırız.

Sendikamız bünyesinde kendini yetiştirmiş alanına hâkim yüzlerce arkadaşımız var. Önemli olan bizden talep edilmesidir.

Şube başkanımız Mehmet KARA, atanan idarecilere başarılar dileyerek konuşmasını bitirdi.

Biz de arkadaşlarımıza başarılar diliyor ve kendilerini tebrik ediyoruz.