Trabzon 1 Şubesi

ÜYEMİZİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Geçtiğimiz Ekim ayında Van Erciş’te meydana gelen depremde vefat eden üyemiz Mustafa AKGÜN’ün eşine Trabzon il başkanımız Mehmet KARA tarafından 15.000 TL’lik Ferdi Kaza Sigortası çeki takdim edildi.

Şalpazarı ilçesi Turalıuşağı nüfusuna kayıtlı AKGÜN evli ve bir çocuk babasıydı. AKGÜN bir süre de Simenli Köyü’nde ücretli öğretmen olarak görev yapmıştı.

Bilindiği gibi sendikamızın, SBN sigorta ile yaptığı anlaşma gereği her üyemiz sadece üye olmakla 15.000 TL ferdi kaza sigortası kapsamına alınıyor. Üyemizin, sigortanın farklı hizmetlerini kullanması ile birlikte bu miktar 55.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Sendika Başkanımız Mehmet KARA ‘Bu gün burada bulunuşumuzun gerekçesi aslında acı bir olay ama bir nebze olsun bu acımızı hafifletmeye vesile olması temennisiyle bu çeki takdim etmeye geldik. Bunun dışında bu kardeşimiz ve çocuğunun her türlü sıkıntısının çözümü noktasında üzerimize düşeni de yapmaya hazırız.

‘Bizler, sendikacılığı, örgütlenmeyi sadece mali haklara yönelik eylem yapmak için önemsemiyoruz. Aslında sendikalcık aynı zamanda duygudaşlıktır da. İnsanlar bir grup içerisinde aynı duyguları paylaşamadıkça örgütsel yapıların sağlam temeller üzerine oturtulması beklenemez. Bu anlamda üyelerimizin sevinçleriyle sevinirken hüzünleriyle de hüzünleniyoruz.

Çalışan arkadaşlara sendikacılılığa mesafeli durmamaları, düşüncelerinin karşılık bulacağına inandıkları bir sendikaya üye olmalarını tavsiye ediyoruz.

Üyelerimize de Memur-Sen Bonus kartı almalarını ve araçları varsa bununla ilgili hizmetleri de SBN sigorta aracılığıyla % 40 indirimle almalarını tavsiye ediyoruz.