Trabzon 1 Şubesi

Vefa Buluşmamızı Yaptık

 

 

 

 

Eğitim-Bir-Sen Trabzon 1 No’lu Şube olarak, şubenin ilk kurucuları, daha önce başkanlık yapmış emektarları, yönetim kademelerinde bulunmuş fedakâr üyeleri, sendikanın mihenk taşı olmuş eskimez değerleriyle “ Vefa Buluşması” gerçekleştirdik.


Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen il Başkanı Mehmet KARA, selamlama konuşması yaptı. Başkanımız, bugüne kadar elde edilen hakların sendikal örgütlenmenin bir sonucu olduğunu ifade etti. Türkiye’de demokratik kazanımları önemsediklerini, bu payı arttırmak için de ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti ."Bu gün, burada bu kurumun ilk mayasını vuran değerli ağabeylerimiz var. Mazlum ve mağdurluğumuzu gücümüzün gölgesinde mağrurluğa dönüştürmeden medeniyetimizin bize tevarüs ettiği manevi ilkelerin kılavuzluğunda milletimize hizmet etme borcumuz var. Bu sorumluluğu bugün devralan bizler, geçmişle gelecek arasında bir köprü, kök ve dal arasında bir bağ olma yolunda geçmişten süzülen tecrübeyle geleceğin heyecan ve enerjisini bugün burada buluşturmuş olmaktan dolayı bahtiyarız." dedi.  Toplantıya iştirak eden  tüm ağabeylerimize ve yol arkadaşlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür etti. 



İl Başkanımız Mehmet KARA'nın ardından Eski İl Başkanlarımızdan Abdülkadir TÜRK ve  Eski İl Başkanlarımızdan Hasan DİLEKOĞLU selamlama konuşmalarını yaptılar. 

Başkanlarımız ardından  İl Yönetim Kurulu eski üyelerimizden  Orhan USTAALİOĞLU, Maçka eski ilçe temsilcilerimizden İrfan TOPAL, Araklı eski ilçe temsilcimiz Fikret KARAKUŞ ve İl Yönetim Kurulu eski üyelerimizden Ahmet BEKTAŞ teşkilatımıza seslendiler. Toplantıda, geçmişte yaşananlar yâd edilerek, anılar anlatıldı. Katılımcılara takdim edilen hediyelerin ardından programımız sona erdi.