Trabzon 1 Şubesi

BAŞKANDAN SENDİKAMIZA ZİYARET

 

Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç sendikamızı ziyaret etti. İl başkanımız Mehmet Kara'nın yanında yönetim kurulu üyelerimiz, Memur-Sen birim başkanları ve üyelerimiz katıldı.

Ziyarette belediye çalışmaları, fetö soruşturmalarında gelinen son nokta, ülkemizin içine çekilmek istendiği kaos ortamı ve yapmamız gerekenler, ülke olarak verdiğimiz mücadele üzerinde duruldu.

Bu noktada Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve ona vermemiz gereken desteğe vurgu yapıldı.

Ahmet Metin Genç Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’in anti demokratik süreçler karşısında gösterdiği tavrın takdire şayan olduğunu dile getirdi.

İl başkanı Mehmet Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek aynı şehirde aynı havayı soluyor, aynı yollardan yürüyoruz. Dolayısıyla ara ara bir araya gelmenin faydalı olacağı inancındayız. Bu anlamda bu ziyareti önemsiyoruz, daha uzun sohbet edeceğimiz yeni ziyaretler için sayın başkanımızı tekrar bekliyoruz dedi.

Başkan Ahmet Metin Genç de misafirperverliğinden dolayı başkan Kara'ya teşekkür ederek yeni bir ziyaret için en yakın gelecekte bir planlama yapacaklarını dile getirdi.